وزیر نیروی محترم چند روز پیش اعلام کردن مردم ایران زیاد غذا میخورن و زیاد می پوشن ( در همین ابتدا ما مردم از شما و سایر مسئولین بابت این موضوع عذرخواهی کرده و قول میدیم از این به بعد دیگه تکرار نکنیم).

همچنین آقای اردکانیان (وزیر محترم و خیلی محترم نیرو) اعلام کردن که چینی ها با یک وعده غذا سیر میشن و ما ایرانی ها کلا زیاد غذا می خوریم.

حال چند خط صحبت با وزیر محترم نیرو خالی از لطف نیست، در همین ابتدا اعلام بکنم که آقای وزیر نیرو این مطالبی که ذکر کردین دقیقا به شما و حیطه کاری شما ربطی نداره و بهتره در مسایلی که نه به طور مستقیم و نه به طور حتی غیر مستقیم موضوعیتی پیدا نمی کنه وارد نشید و بهتر است شما روی مسایلی همچون برق کار کنید که شاهد قطعی های برق در تابستان نباشیم.

مورد دیگه اینکه شما احتمالا مردم ایران رو با دوستان و آشنایان و اطرافیان خودتون مقایسه کردین (مثل آقای وزیر سابق بهداشت قاضی زاده هاشمی که در کارنامه خودش جملاتی همچون "خودت بمالش" "مهم نبودن بودجه درمانی بیماری های خاص" و . رو دارن. باور کنید قدرت خرید مردم کم شده و همچنین یه لحظه سرتون رو از پنجره دفتر زیباتون بیرون کنید و یا در خیابان کمی با دقت ببینید افرادی رو تا کمر خم شده در سطح زباله می بینید که به دنبال غذا هستن و این قطعا برای حکومتی اسلامی جز سرافکندی ندارد. به قول بزرگی که میگفت اگر در جامعه ی فقر هست حتما افرادی بیشتر از حق خودشون دارن میبرن.( الله و اعلم)

همچنین بزرگوار به این نکته اشاره نکردین که اگر من در طی روز چند لقمه نون و پنیر بخورم آیا بیشتر از اون فرد چینی که در سفره خودش تنوع غذای (ویتامین و پروتئین) داره یعنی وعده های غذای من ایرانی بیشتر؟

لازم به ذکر است شخص شما و فرزندان شما با پول بیت المال به خارج رفته و تحصیل کرده،(درمورد عکس های منتشر شده در فضای مجازی از محفل چلوخوری دختر شما با دامادتون هم کمی توضیح بدین بد نیست)

لب کلام: کلام اخر اینکه به شخصه به تمامی مدیران و مسئولین و ت مدارانی همچون آقای اردکانیان برای تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی ره به حرم میرن (عکس زیر) لطفا فقط برای گرفتن عکس و رزومه سازی نرن و کمی حداقل در حد پاس کردن درس وصایا (درسی مهم در دانشگاه) به گفته ها و سیره عملی و رفتاری هم توجه ویژه داشته باشن.(من نمی دونم مسئولین ما دقیقا با چی تجدید میثاق می کنن)

رضا اردکانیان

دوست داشتم یادی کنم از سفره ی شهید رجایی. چقدر مسئولین امروزی ما شبیه رجایی هستند؟

شهید محمد علی رجایی

پایان یادداشت / شریف زمانی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

باغ بلور مرکز پرورش ذهن حیان نحوه عملکرد nivus انجمن هنرهای نمایشی شهرستان اوز islamic sciences نظرمن وای وی بــلاگ رنگین کمان اخبار فوری همدان هواساز